Marsala fyllda svampar

Fyllda svampar är en sådan utsökt och smaklig aptitretare! Receptet är baserat på Steves mammas fyllda svampar. De är bäst!!! Hon suger svampdunkarna i marsala vin, och det är att dö för. Vinet gör svampen så öm och extremt smakfull. Men för mig är fyllningen verkligen den bästa delen ... korv, Pecorino-ost, brödsmulor, vad är det inte att älska?

Att svampa svampen tar lite förberedelse, men att lägga resten av maträtten är super snabb och lätt. De kan också monteras före tid och hållas i kylskåpet tills du är redo att värma upp dem och servera!

Att laga svampen på ett trådställ gör det möjligt för vätskan att tömma lite, så svampen kommer inte att vara fuktig.

Jag älskar att servera denna aptitretare med mina andra favorit semester aptitretare, Cheesy Sausage Bread , Queso och Sweet and Smoky Cheeseballs . Dessa är alla bra aptitretare för alla baby shower, bridal shower, eller firande brunch!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rengör svampen noggrant och ta bort stammarna. Ställ stammarna åt sidan för senare.
  2. Fyll en skål eller stor plastpåse med marsala-vinet. Lägg till svampdräkten och locket. Placera i kylskåp över natten, eller i minst 4 timmar.
  3. Hacka svampstammarna och lägg i en skål. Lägg till brödsmulorna. Täck denna blandning med hela mjölken och gräddeosten. Låt det sitta i 5 minuter.
  4. Tillsätt riven ost, hackad persilja, salt, peppar, vitlök, lök och vitlök och lökpulver. Rör för att kombinera. Tillsätt den italienska korven och kombinera noggrant tills hela spice / breadcrumb-blandningen är jämnt fördelad i köttet.
  1. Förvärm ugnen till 400 grader.
  2. Ta bort svampdunkorna från kylskåpet och ta dem ur vinet. Placera kepsarna på ett kylskåp över ett bakplåt. Detta recept gör överfyllda svampar, så skopa en generös mängd fyllning för varje svampdräkt. Gör en rund boll av köttblandningen och placera den i mushroomhöljets hålighet. Upprepa med alla svampar. Placera svampen nära varandra på kylstället för att förhindra att de faller över.
  3. Baka i 25 minuter. Svampen ska vara gyllenbrun. Top med sprinkling av riven romanoost och hackad persilja!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 217
Totalt fett 9 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 24 mg
Natrium 292 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)