Marie Callenders No Sugar Added Apple Pie Review

Äppelpaj är den typiska amerikanska efterrätten. Fylld med äpplen och kanel, ska pajen vara förpackad med söta smaker kompletterade med en rik, smörig skorpa .

Medan de sockermedvetna inte sannolikt äter mycket äppelpaj försöker restauranger som Marie Callenders att göra sina efterrätter mer tillgängliga för dem med en söt tand genom att erbjuda tillförda, artificiellt sötade produkter utan socker.

Marie Callenders No Sugar Added Apple Pie är ett av två alternativ för att få din efterrätt fixa med mindre socker på deras restaurang. Den har en tjock, fläckig skorpa med en guldbrun färg för att hjälpa paj att se ut som vad din mormor skulle göra. Påfyllningen ser också bra ut som den är packad med kanel och medelstora bitar av äpple. Sammantaget skulle utseendet inte ge bort det faktum att denna paj saknar tillsatt socker.

Smaken är å andra sidan en dead giveaway som saknar något. Ibland, när man använder konstgjorda sötningsmedel, är det en stark, onaturlig sötma följt av viss eftersmak. Emellertid är denna paj så saknar i övergripande smak att någon form av extra sötma skulle vara välkommen. Det finns en kanelsmak, men skorpan är inte smörig och fyllningen är i ett ord blött.

Passera på Apple, gå till Razzleberry

Medan Marie Callenders ansträngning för att göra några av sina pajer är mer hälsosam, lovvärt, saknas deras exemplar av sockertillagd Apple Pie.

Kakan själv är inte särskilt hälsosam och den "nej socker tillförda" beskrivningen kan vara vilseledande för diabetiker eftersom tårens höga kolhydrater fortfarande ökar blodsockernivån signifikant. Ännu viktigare, smaken paj smakar inte bra - men Marie Callenders No Sugar Added Razzleberry Pie är ett mycket sötare och smakfullt alternativ om du måste ha en sockermedveten efterrätt.

Poängen

Medan Marie Callenders No Sugar Added Apple Pie låter bra med bara 7g socker, är kolhydratkostnaden för denna mycket smala paj faktiskt 51g, vilket gör den till en mycket hög karbohydrat efterrätt, inte bra för dina smaklökar, midje eller blodglukosnivåer .

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Nutrition Fakta för Marie Callenders No Sugar Added Apple Pie

Per 1/8 av en paj servering: 351 kalorier, 21 g totalt fett, 9 g mättat fett, 0 g fleromättat fett, 0 g enkelomättat fett, 0 g trans fett, 0 mg kolesterol, 363 mg natrium, 0 mg kalium, 38 g totala kolhydrater, 4 g dietfibrer, 5 g sockerarter, 3 g protein