Chokladkola Fylld Ängelmatskaka

Detta klassiska chokladkola fyllda ängels matkaka recept är så enkelt att göra och vackert också. Det är perfekt för en stor samling eftersom det kommer att tjäna minst 12 personer. Ängelmatskakor kan vara hemlagad eller köpas på något bakeri.

Detta är ett mycket enkelt recept som börjar kockar enkelt kan göra, och det är också mycket imponerande. Det enda tricket är att se till att gräddeblandningen slås väl till dess att styva toppar bildas när du lyfter upp pjäsen. Det betyder att toppar inte släpar men står upp raka. Sedan, när du vikar gräddeblandningen i puddingblandningen, kombinera dem tillräckligt så att de två blandningarna kombineras, men försök att inte förlora mycket volym.

Frosting ängeln mat kakan är också mycket enkelt. Det är alltid lättare att frost när du har mycket frost. På så sätt behöver du inte skimpa och behöver inte oroa dig för att få smulor i frosten.

Se till att du tillåter tillräckligt med tid för det hela att kyla tillräckligt i kylskåpet. Servera sedan stolt och baska i beundran och beröm.

Vad du behöver

Hur man gör det

I stor skål, kombinera pudding mix (se till att det är omedelbart, inte det slag du måste laga mat) och den kalla mjölken; rör om med trådvisp tills det är smidigt. Låt stå medan du piskar grädden.

I en annan stor skål, kombinera grädden, kakaopulver, pulveriserat socker och vanilj. Slå på låg hastighet tills den kombineras och slå sedan på hög hastighet tills styva toppar bildas.

Vik puddingblandningen i den vispgräddeblandningen tills den kombineras ordentligt.

Vik sedan i 3/4 kopp av kola bitarna.

Placera kakan på en serveringsplatta eller tårta. Klipp av kakans topp 1, med en räfflad kniv. Skär sedan en "gräv" i kakan och lämna en 3/4 "kant på sidorna och längst ner. Dra kakan ur "trenchen". Du får äta tårtbitarna!

Fyll "grävden" med en del av chokladkrämblandningen. Byt sedan på toppen av kakan. Frysta tårtan överallt med den återstående chokladkrämblandningen. Du kommer förmodligen att ha några kvar - ha dig själv en kocks behandla och ät ängelmatskakan som dras från mitten med resten av chokladkräm! Strö över de kvarvarande flaskorna.

Koka kakan i kylskåpet tills den är inställd, minst 4 till 6 timmar. För att servera, skiv med en tandad kniv.