Långkokare Röda bönor och ris med korv

Om du letar efter en läcker, mångsidig maträtt som serveras som huvudrätt eller sidobjekt, så kommer röda bönor och ris att göra det. En populär föremål på de flesta grillrestauranger, du kommer att älska det enkla att förbereda den här kända skålen i en långsam spis.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor stekpanna, laga baconskivor och lägg åt sidan. Boka lite av baconfettet i pannan. Tillsätt hackad lök och sautar på medium värme i 3-4 minuter. Tillsätt hakad vitlök och saut i 1 minut. Avlägsna från värme och tillsätt till långsam spis tillsammans med röda njurebönor. Skiv korv i 1-tums bitar och saut i 1-2 minuter i stekpanna. Lägg till långsam spis tillsammans med resterande ingredienser. Täck och koka högt i 3 timmar, minska till lågt och laga i 5-7 timmar eller tills röda bönor är trevliga och ömma.

När du har kokat, ta av från värme och servera över nykokt vitt eller brunt ris. Servera som huvudrätt eller som grillplats. Om så lutande, lägg till en skinkahocka till bönorna för ytterligare rökig smak.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 365
Totalt fett 13 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 33 mg
Natrium 902 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 12 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)