Avokado och Chorizo ​​Frukost Grillad Ost

Morgon blev precis så mycket mer utsökt med denna härliga avokado och chorizo ​​frukost grillad ost ! Cheesy äggröra, krämig avokado, krispig chorizo, buttery muenster och skarp vit cheddar staplas högt och grillas sedan mellan två tjocka bitar av vitt bröd. Den skarpa utsidan är det perfekta kuvertet till den krämiga, krispiga och snygga inredningen.

Gillar inte chorizo? oroa dig inte! Du kan byta ut det för krispiga bacon eller mojo fläsk. Eller om du är vegetarian, lämna det bara eller byt ut den med färsk spenat eller karamellislök. Oavsett hur du snurrar det, vet du att morgonen blir extra utsökt om du börjar ut så här!

Vad du behöver

Hur man gör det

FÖR CHEESY SCRAMBLE

  1. Börja med att knäcka ägg i en liten skål. Lägg till några streck av Frank's Hot Sauce och kraftigt vispa tills den är mjuk och fluffig.
  2. Värm en liten nonstick pan till medium värme och tillsätt smör. När smöret bubblar, tillsätt de vispade äggen och rör om det hela tills äggen börjar stäva på ett vaniljliknande sätt.
  3. Tillsätt osten, stäng av värmen och lägg ägget på toppen. Efter en minut blandas den smälta osten från botten av pannan till förvrängningen och läggas åt sidan.

FÖR SANDWICH

  1. Värm en stekpanna över hög värme och koka chorizoen, rör om så småningom tills köttet är skarpt och brunt. Ta bort från värmeuppsättningen.
  2. Ta en skiva bröd och tillsätt två skivor muensterost, lägg sedan till ostliknande äggröra, den krispiga chorizoen, avokado och de andra två skivorna vita cheddar eller asiago. Tillsätt den övre delen av brödet och smör på smörgåsens utsida.
  3. Tillsätt din smörgryddad ost till antingen en paninipress eller till en uppvärmd stekpanna över medelvärme och låt smörgåsen laga på båda sidor tills all ost har smält och utsidan av smörgåsen är gyllene och krispiga. Ta bort från värme och servera omedelbart.