Fully Loaded Grillad kyckling smörgåsar

Dessa läckra marinerade grillade kycklingmackor fylls med strimlad ost, bacon och så mycket mer. Perfekt för en snabb nattkväll, speldagshändelser eller helgsamlingar.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. För att platta kycklingbröst placerar du dem mellan två ark av pergamentpapper och använder ett kökshandtag eller rullpinne, lätt slagen vid den tjockaste delen av bröstet som rör sig utåt. Placera i återförslutbar plastpåse. Kombinera olivolja, citronsaft, salt och marjoram i skål. Häll över kyckling, se till att arbeta i köttet. Tätningspåse och placera i kylskåp i 30-45 minuter.

2. Förvärm grillen för medelhög värme.

3. Ta bort kyckling från påse och placera på grillen. Koka i 5-7 minuter per sida. När kyckling har nått en säker temperatur på 165 grader F (75 grader C) i den tjockaste delen av köttet (det ska inte vara rosa, men ogenomskinligt och juicerna rinner klart), avlägsnas från värme och placeras på en tallrik.

3. Kombinera majonnäs med senap och förvara i en lufttät behållare tills den är klar att användas. Kommer att hålla i 2 dagar.

4. För att montera smörgåsar, applicera majonnäs-senapsblandning, strimlad sallat och tomatskivor till bottenhalvdelen. Placera bröstet på toppen, sedan strimlad ost, en rånad gräddfil, gröna lök och slutligen bacon smuler. Överst med kvarvarande bullehalv och njut.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2296
Totalt fett 148 g
Mättat fett 46 g
Omättat fett 51 g
Kolesterol 547 mg
Natrium 2 286 mg
kolhydrater 69 g
Kostfiber 9 g
Protein 168 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)