Candy Bar Brownies

Candy Bar Brownies är läckra och superrika. Hackade godisstänger viks in i smeten och in i den krämiga chokladfrystningen för ett otroligt gott barkaka recept.

Du kan använda din favorit godisbar i dessa läckra brownies . Ett tips: Om du använder Snickers eller Mjölkväg ska du hugga dem precis innan du lägger dem i smeten eftersom de snabbt kan torka ut.

Dessa brownies är perfekta för en bake försäljning eller för en semester cookie bricka . Servera dem med ett stort glas mjölk för en fantastisk efterskola.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Spraya en 13 "x 9" panna med nonstick bakspray innehållande mjöl; avsätta.

I en stor skål, kombinera båda lådorna med brownie mix, olja, vatten och ägg; Blanda med en träsked tills den blandas. Rör i första mängden hackade godisstänger.

Häll smeten i den beredda pannan. Baka i 35 till 45 minuter eller tills brownies är inställda och skorpan är blank. Baka inte över browniesna. Kyl på en trådställ i 30 minuter.

I en medium mikrovågsugn säker skål, kombinera choklad chips och jordnötssmör. Mikrovågsugn på hög i 1 minut; avlägsna och rör om. Fortsätt mikrovågor i 30 sekunders intervall, omrör efter varje intervall tills blandningen är jämn.

Rör i den andra satsen hackade godisstänger och sked och sprida frostningen över de varma browniesna. Låt browniesna stå på stativet tills det är satt; skuren i barer.