Jazz Up Your Cake Mix med dessa 9 idéer

Med dagens mycket upptagna livsstilar har inte alla tid att göra en tårta från början. Jag befinner mig med fler kakablandningar. Varför inte? Även bagerier och restauranger använder dem! Poängen är inte att du använder en kakablandning, men vad du gör med den kakablandningen. Så här gör du en boxkaka ännu bättre:

Använd mjölk eller andra vätskor i stället för vatten

Många boxrecipes listar vatten som en våt ingrediens i receptet. Du kan byta ut vatten för andra vätskor för att lägga till mer smak.

För istället:

Använd smält smör istället för vegetabilisk olja

När receptet ber om vegetabilisk olja smälter och kyler lite smör och lägger till det istället. Det kommer att göra för en rikare provsmakningskaka.

Förbättra kakans favör med extrakter

Att tillsätta en tesked vanilj eller andra samordnande smaksatt extrakt till kakemixen gör inte din tårtapp överdriven våt. Om mer extrakt önskas, byt ut det för någon av den andra vätskan som används i blandningen.

Hur man gör en pundskaka mix smak hemlagad

Om du vill göra en pund kaka låda mixa smak som du gjorde det från början, var noga med att lägga till 1 - 3/4 uns paket med instant pudding (i en samordnande smak).

Uppägga ägget 4. Var noga med att inkludera totalt 1 kopp vätska och 1/2 kopp olja eller smält smör.

Lägg till frukt eller nötter

Ge kakan blanda mer smak, näringsämnen och spänning genom att lägga till frukt, chokladflis eller nötter. Tänk på när du lägger till dessa ingredienser, bör du ställa in tillagningstiderna enligt.

Använd detta trick när du lägger till frukter eller nötter

För att hålla frukt eller chips sjunka till botten, rulla dem i några av de torra ingredienserna innan du gör kaka smeten.

Gör din egen frostning

Imponera dina gäster och lägg till en personlig touch genom att göra hemlagad frosting istället för att använda butiksköp.

Lägg till smak till konserverad frostning

Om du använder konserverad glasyr, rör om en tesked eller så i frosten innan du lägger den på kakan. Det är fantastiskt hur bra en fluffig vaniljfryst smakar med en tesked mandel extrakt rörd i.