Hur mycket bakverk behöver jag för en paj? Prova denna konditorivaror

Hur mycket behöver jag?

Någonsin undrat hur mycket bakverk du behöver för att göra en paj, eller en pasty, quiche eller när du behöver använda shortcrust bakverk? Förmodligen ganska ofta. När allt säger, jag behöver så många gram mjöl ger inte mycket bort gör det?

Även om det är snabbt, enkelt och enkelt att göra kakor, är det snabbt och enkelt att utarbeta hur mycket du behöver för att täcka en paj eller en tårta kan vara förvirrande. Så, hur tränar du ut vad du behöver?

Hur arbetar jag ut Hur mycket bakverk jag behöver?

Svaret är inte så lätt att träna om du inte är en bakare som gör bakverk hela tiden du kommer att vänja sig på känslan av ingredienserna och vad de ska göra och hur långt de kommer att gå

Om ett recept kräver en viss mängd konditorivaror betyder det vanligtvis vikten av mjöl och fett, plus eventuellt vatten som du har lagt till, det som inte berättar för dig är hur mycket den kvantiteten kommer att skapa, hur kan det? Bara du vet vad du gör.

Det enklaste sättet att beräkna mängden bakverk

Du kan snabbt utreda det genom att hålla en rekord varje gång du gör bakverket, spela in vad du gör med det, hur smidigt det rullades och hur många pajer tårtor, pastier etc. du gjorde.

Eller enklare, använd den här enkla kalkylatorn nedan, där den har funnits grovt för dig.

Här är en snabbguide som hjälper dig att beräkna hur mycket du ska använda.

Gjorde för mycket konditorivaror?

Oroa dig inte. Rulla upp skivor av konditorivaror enkelt och använd dem för att göra syltterter , så snabbt, enkelt och gott att äta.

Om du har mer än skrotar, frys sedan bakverket. Vik in i plastfolie och lägg den i frysen för senare. Enkel. Du kan lägga till det till mer bakverk nästa gång.