Home-Style grönsakssallad Recept Recept

Detta är en välsmakande gryta, gjord med smakrika köttfärsskinkor och massor av olika grönsaker. Detta recept använder selleri, lök, majs, limabönor, potatis och rovor.

Nötköttskalvar kallas ibland soppben. De inkluderar kött, fett och ben och är billigt. De kommer att tillföra smak och kropp till denna stekta gryta. Men du kommer att ha steget att ta bort köttet för att kasta bort benen och överflödigt fett under tillagningsprocessen. Om du inte kan hitta nötköttskalvar, eller om du föredrar att hoppa över det steget, använd ca 1 kilo eller så av köttfärsfläskkött.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stockpot eller holländsk ugn kombinerar du biffskivorna, buljongen, lökens soppa, vatten, selleri och lök. Ta det till en simma och koka upptäckt i 10 minuter. Täck och koka över låg värme i ca 45 till 60 minuter.
  2. Tillsätt morötterna, potatiserna och den vita rånen i potten. Koka i 20 minuter längre.
  3. Ta bort nötköttet och skära upp det. Kassera fettet och benen. Returnera biffen till lagerpotten.
  4. Lägg till majs, Lima bönor och kryddor till stockpot. Täck och koka i ca 45 minuter, eller tills Lima bönor är ömma.
  1. Lägg till ärter, om de används.
  2. Kombinera mjöl och vatten och rör om för att göra en mjuk pasta; rör det i grytblandningen.
  3. Fortsätt att laga mat, omrör ibland i ca 10 till 20 minuter tills den är tjock.
  4. Smak och justera kryddorna.

tips

Denna gryta är en komplett måltid i en kruka, men du kanske vill börja med en lummig grön sallad för att runda ut det för smak och konsistens. Krustigt bröd eller rullar är också roligt att ha med gryta. En biffgryta kan avnjutas med ett starkt rött vin eller en stor öl.

Du kan ändra detta recept på crock potten om du föredrar att lägga till alla ingredienser (utom ärtor) i början. Tillsätt ärterna ca 20 minuter innan det är klart och ta bort benen och fettet innan du förtorkar såsen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 723
Totalt fett 25 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 135 mg
Natrium 932 mg
kolhydrater 70 g
Kostfiber 8 g
Protein 54 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)