Jiffy Corn Muffin Mix

Poängen

Jiffy Corn Muffin Mix är fortfarande den enklaste och mest anpassningsbara majsmuffinblandningen tillgänglig. Det är också mycket prisvärt.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Jiffy Corn Muffin Mix

Efter att ha förberett en full middag för familjen, är det sista som du vill arbeta med, majsmuffinsna. Jiffy Corn Muffin Mix håller blandningsprocessen enkel - lägg bara ägg och mjölk till blandningen, rör om och baka. Att göra en sats majsmuffins blir inte enklare än detta!

Jiffy Corn Muffin Mix har funnits sedan 1930-talet, och smaken är fortfarande fantastisk. Muffinsna är fuktiga och läckra. Dessutom kan du enkelt lägga till några extra till blandningen för att krydda den, till exempel din favoritost eller sauterade paprika och lök. I äldre köksböcker, som receptböcker från 1970-talet, hittar du recept som kallar Jiffy Corn Muffin Mix som bas för bröd eller muffins.

Det finns bara tre omedelbara negativa som kan hittas med denna blandning. Det första är att blandningen innehåller animaliskt fett. Vegetarianer måste söka efter en vegetarvänlig mix eller göra sina majsmuffins från början.

För det andra kan blandningen innehålla delvis hydrerad svamp, en stor nej till några dieters. Slutligen måste människor med veteallergier undvika denna produkt.

Jiffy Corn Muffin Mix fortsätter att vara en utmärkt majsmuffinsblandning för många familjer. Starka budgetar uppskattar den låga kostnaden för blandningen. Arbetsföräldrar älskar den här blandningen eftersom det är så lätt att göra när tiden är kort.

Jiffy Corn Muffin Mix är också en bra blandning för att köpa nya homemakers och tonåringar som bara lär sig att baka för sig själva. Kreativa bakare älskar också blandningen eftersom det gör det möjligt för dem att experimentera med smaker, från varma och kryddiga till örter och såser. Det finns helt enkelt så många sätt att använda och anledningar att använda Jiffy Corn Muffin Mix.