Jordnötssmör Choklad Chip Cookies

Dessa läckra chokladkakakakor tillverkas med tillsats av jordnötssmör, en match som bara inte kan slå. Kakorna är säker på att bli en träff med vänner och familj!

Känn dig fri att justera ingredienser för att använda vad du har till hands och din familjs smak. Lägg till några jordnötssmörflisor tillsammans med chokladflisen om du vill, eller använd mjölkchokladflis eller bitar i stället för standardis semisweet chokladflis. Använd krämigt eller tjockt jordnötssmör i receptet. Kakorna är verkligen fantastiska i både smak och konsistens. Om du längtar efter mer konsistens, fortsätt och lägg till en handfull hackade pekannötter eller valnötter. Eller vika några hackade rostade jordnötter i smeten.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 375 F.
  2. Smörj lätt ett bakplåt eller linja det med pergamentpapper eller en silikonbakningsmatta.
  3. Skräd smöret, jordnötssmör och socker tills det är lätt. Tillsätt ägget och blanda tills smeten är jämn och fluffig.
  4. Blanda mjöl, bakpulver, läsk och salt tillsammans väl. Tillsätt de torra ingredienserna till smörblandningen. Rör tills det är väl blandat
  5. Vik i chokladflisen.
  6. Släpp kakdeggen med teskedsmedel på det tillagade bakplåten. Baka i 9 till 12 minuter, eller tills de är lätta och bruna på botten.

Topp 10 Choklad Chip Cookie Recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 3881
Totalt fett 244 g
Mättat fett 110 g
Omättat fett 88 g
Kolesterol 1,154 mg
Natrium 3,295 mg
kolhydrater 364 g
Kostfiber 28 g
Protein 80 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)