Grillad Chicken Bruschetta

Bruschetta är en typisk italiensk aptitretare gjord med grillat bröd toppad med en blandning av tomater och vitlök. Det är en läcker godis och kul att göra och äta.

I detta recept läggs bruschetta toppings till grillade kycklingbröst för en huvudrätt som är vacker, hälsosam och läcker. Du kan använda vilka ingredienser du vill ha i topping för denna kyckling. Jag gillar kombinationen av tomater och avokado med lite citronsaft, basilika och parmesanost.

Servera detta underbara recept med en grön sallad kastad med svamp och drizzled med en krämig italiensk vinaigrette och lite färsk frukt. Ett fint glas vitt vin skulle vara den perfekta efterbehandlingen. Till dessert serverar du en citrontakt eller lite brownies.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered och förvärm grillen för medium värme. Pensla kycklingen med olivoljan och strö med vitlöksaltet. Placera kycklingen på grillen, täck och koka i 10 till 12 minuter eller tills kycklingen är nästan klar, vrid den en gång.

Under tiden kombinera tomaterna, avokado, basilika, gröna lök, vitlök, salt, peppar och citronsaft i en liten skål och blanda väl.

När kycklingen är nästan kokad, toppa varje bit med en del av tomatblandningen och strö med parmesanosten.

Täck grillen och koka 2 till 5 minuter längre eller tills kycklingen kokas grundligt till 165 ° F.

Servera kycklingen omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1375
Totalt fett 82 g
Mättat fett 22 g
Omättat fett 35 g
Kolesterol 421 mg
Natrium 478 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 7 g
Protein 137 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)