Weber Genesis E-330 Gas Grill

Enkelt uttryckt Weber Genesis-raden är det bästa du kan köpa i detta prisklass och bortom. Listpriset är $ 949 USD, men du kan normalt hitta det för omkring $ 800 USD. Vad du får med E-330 är en trebrännargrill (finns i tre färger), en 12 000 BTU-sidbrännare och en 10 000 BTU internt monterad brännare. Andra modeller i denna serie kommer utan sidbrännare eller brännare.

Du bestämmer vilken konfiguration som fungerar för dig och köper bara vad du behöver.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review

För 2011 har Weber redesignat sin populära serie Genesis grillar.

Brännarna, som brukade springa parallellt med grillens framsida, med kontroller på högerbordet, kör nu vinkelrätt mot grillens framsida med kontrollerna på framsidan. Nu, efter 25 år, är Weber Genesis Grill mycket mer som alla andra grillar på marknaden, åtminstone så långt som bränndesignen går.

Att vara Weber var inte ett utslagsbeslut och efter tre års utveckling är den nya Genesis grillen en effektivare grill.

Enkelt sagt, denna grill är en av de mest effektiva standardgasgrillarna på marknaden samt en av de bäst byggda. För priset är det verkligen inte en bättre grill på marknaden, och medan det här är en grundläggande, utan frills gasgrill, gör det vad du vill, det grillar varmt och snabbt samtidigt som du ger möjlighet att göra låga, indirekta grillning .

För att verkligen förstå Genesis grillen måste du titta inuti eldstaden. De tre brännarna sätter ut endast 38 000 BTU under 507 kvadrattum matlagningsutrymme eller cirka 75 BTU per kvadrattum. Även om detta är lågt jämfört med andra gasgrillar är Weber-Genesis effektivare än de flesta grillar. Minskningen av BTUs med den nya designen innebär att denna grill inte värmer upp så fort som äldre modeller. Tillägget av brännarbrännaren i E-330 ger emellertid högre matlagningsrörstemperaturer än någon tidigare Genesis Grill .

Det som verkligen gör att Weber Genesis E-330 sticker ut är dess kvalitet. Uppmärksamheten på detaljer som tar 3 år att byta brännarens design kan ses i alla delar av denna grill. Det betyder att allt på denna grill fungerar (de brinner faktiskt upp varje grill innan den är förpackad) och eftersom det finns en 10 års garanti på nästan allt i denna grill kan du förlita dig på det för att vara i minst ett decennium och jag skulle tro längre.

Denna modell innehåller en 12 000 BTU-sidbrännare under ett inbyggt hölje på höger sida och en 10 000 BTU-brännare. Denna brännarbrännare är helt enkelt en extra, standardbrännare byggd inuti brännkammaren mellan mitten och vänster brännare. Detta ökar värmeffekten på denna sida av grillen vilket ger dig en intensiv värme för searing.

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.