Garden Fresh Gluten-Free Tomat Basil Soup

Trädgårdsfärsk glutenfri tomatsoppa är så lätt att förbereda, smaken slår vad som helst i en burk och det är ett bra sätt att använda de sista långvariga tomaten i din trädgård.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera beredda tomater, lök, vitlök, örter och kryddor i en stor 2-kvarts gryta. Tillsätt kycklinglager och koka upp det. Minska värmen och låt sjuda i 20 minuter. Kyl i 10 minuter.
  2. Häll soppa i en mixer i små satser och blanda högt i ca 1 minut för varje sats. Var försiktig så att du inte överfyller bländaren och håll locket tätt ned medan du blandar. Häll soppa tillbaka i kastrull och värm upp kort före servering. Garnera med färsk basilika.

Påminnelse: Se alltid till att dina arbetsytor, redskap, kokkärl och verktyg är fria från gluten. Läs alltid produktetiketter. Tillverkare kan ändra produktformuleringar utan föregående meddelande. Vid tvivel, köp inte eller använd en produkt innan du kontaktar tillverkaren för att verifiera att produkten är fri från gluten.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 103
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 293 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 4 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)