Fyllda svampar med spenat och skinka

Dessa fyllda svampar är ett utmärkt sätt att använda kvarvarande skinka, och kombinationen av spenat och Mozzarella-ost är utsökt.

Om du inte har skinka, ersätt smulad bacon, pancetta eller tärnade rökt korv i detta recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tvätta och trimma änden av stammar från svampar. Popstöd kvarstår. Hacka stammar och lägg åt sidan. Smält 2 msk smör borsta över svampar. Spraya en grunt bakfat (ca 8-tums kvadrat eller en som passar svamp i ett lager) med smörsmakspray eller fett med smör.
  2. Värme kvar 2 matskedar smör i en stekpanna. Hak gröna lökar; kombinera med reserverade hackade svampstammar, skinka och vitlök. Lägg till spisen tillsammans med spenat; sauté tills det är ömt. Tillsätt brödsmulor, salt och peppar till vegetabilisk blandning; blanda väl. Tillsätt lite grädde för att fukta mer om det behövs.
  1. Fyll varje svampdräkt med lite av fyllningen och häll fyllningen. Tillsätt varje fylld svampdräkt med en del av den strimlade mozzarellaosten.
  2. Baka vid 350 ° C i ca 20 minuter, tills osten smälts och svamphattar är ömma.

Du kanske också gillar

Fyllda svampar med bacon

Krabba-Fyllda Svampar

Rökt korvfylld svamp

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 76
Totalt fett 4 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 9 mg
Natrium 139 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)