Fyll gapet med dra av Apart Cupcakes

Vad är utdragna cupcakes? Pull-apart cupcakes ser ut som en arkkaka men lätt att portionera. Du behöver inte en tårnkniv för att dela upp muffinsna, bara dra ihop varandra. Draga isär muffins är bra för barnens födelsedagar, brudduschar eller något annat evenemang där många människor firar. Några bagare kan kalla dem en cupcake tårta; men för många är en "cupcake cake" en tårta som är formad som en muffin, inte en som är tillverkad av muffins.

fördelar

Fördelen med att dra isär muffins är att du enkelt kan ta vad du vill utan att använda en kniv. Människor gillar delkontroll när man äter mellanmål och jag tror att apabröd blir allt populärare, precis som att dra ihop muffinskakor av samma anledning. En annan fördel för utdragna cupcakes är att bageri har större flexibilitet för att bli kreativ. De kan göra kakan i olika former andra rektangeln av en vanlig arkkaka.

Montering av Pull-Apart Cupcakes

Att baka muffins är den lätta delen. Svårigheten är att montera muffinsna ihop och göra en platt yta för att lägga ett lager av frost så att det ser ut som en arkkaka. För det första bör muffinsna vara helt svala innan montering. Faktum är att du kan baka dem en dag eller två i förväg. För det andra bör muffinsna ha samma höjd. Det är viktigt att mäta samma mängd smet när muffinsna så att kupolen på muffinsna är desamma.

Frostningen måste vara styv, så det När du ordnar muffinsna i den form du vill ha är frågan hur du fyller klyftan mellan muffinsna. Du kan staggera muffinsna för att minimera mellanrummen.

Efter det att muffinerna är ordnade, använder du frostning och en kakskrapa för att jämna dragningen så att ytan är platt.

För att hålla muffinsna stillastående lägger du en käpp av frost på botten av varje muffin. Du kan behöva använda en offset spatel för hörnen och kanterna. Det finns flera sätt att fylla gapet. Vissa människor lägger små kakor, som vaniljskivor eller smörgåskakor i klyftan. Andra har skapat en ätbar bro med hjälp av små kakor, frukt eller ett par tunna klädknippar för att flyta frosten på. Jumbo marshmallows är också bra att placera mellan muffinsna. Ett annat alternativ är att göra fyrkantiga cupcakes som brownies som är ganska lätta att hantera.

Pull-apart cupcakes är ett bra sätt att vara kreativ med muffins. Det är mer som kakonst och design, så det är roligt om du är tålmodig och orädd. Ha så kul!