De 8 bästa Mixing Spatulas att köpa i 2018

Klä ut ditt kök med de bästa valen än

Din mamma kallade dem antagligen gummispatlar, vilket var vettigt. Innan silikon blev ett så populärt material för köksredskap, var gummi det material som valts för spatler som användes för att blanda kakadegen, skrapa skålen skarpa eller squeegeeing det sista av jordnötssmöret ur burken. Medan gummi fungerade bra för dessa applikationer, hade det värmebegränsningar.

Idag är spatlar gjorda av silikon ännu mer användbar än gummidemet, eftersom silikon kan tåla hög värme. Så, förutom att använda silikonpulver för att blanda brownie-smeten, kan du använda dem för att blanda dina äggröra medan de lagar mat eller rör om en soppa med soppa på spisen. Och eftersom de är mjukare än metallverktyg, är de säkra för användning i nonstick köksredskap och bakprodukter.

Spatelformer har också förändrats. Nu kan du hitta dem långa, korta, feta, mager och mer. Visst behöver du en. Men verkligen, du behöver en fin handfull av dem. Här är våra rekommendationer för de bästa spatlerna för alla nivåer av kockar.