Tiger Fudge

Detta jordnötssmör och choklad Tiger Fudge recept är så enkelt och så bra! Det kräver bara tre ingredienser och kan tillverkas i en mikrovågsugn - hur bra är det ?! Men låt inte den korta ingredienslistan lura dig - det är väldigt gott och beroendeframkallande, med den perfekta blandningen av choklad och jordnötssmörsmak.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 8x8-pan genom att fodra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. Placera vit choklad och 1 kopp jordnötssmör i en medelstor mikrovågssäker skål. Placera halvt söt choklad och 1/3 kopp jordnötssmör i en separat mikrovågssäker skål.

3. Mikrovåg den vita chokladblandningen tills smält och jämn, omrör efter varje minut. Upprepa samma procedur med halv-chokladblandningen.

4. Placera alternativa dockor med vit och mörk choklad i den färdiga panelen med en stor sked eller mätkopp. Detta behöver inte vara snyggt eller exakt, du vill bara se till att chokladerna är välfördelade och att man inte är primärt på toppen eller botten.

5. Ta en smörkniv och vrid det kort genom pannan, skapa svulmor av färg och blanda de två chokladerna. Vrid inte för mycket, annars kommer ditt fudge att bli en lerig brun färg!

6. Placera pannan i kylskåpet för att kyla i ca 2 timmar. När godiset är helt klart, ta bort det från pannan och skär i små 1x1-tums rutor för att tjäna. Förvara i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en vecka.

Klicka här för att se alla jordnötsrecept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 72
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 29 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)