Frankenstein Marshmallow Pops

Frankenstein Marshmallow Pops är ett monster av ett bra Halloween godis! De kunde inte vara enklare: Köpkallade marshmallows är skewered på muffinspinnar, sedan dekorerad med smält godisbeläggning för att se ut som Frankenstein.

De är lätta att göra med barn, och tillräckligt snabbt för att piska upp ett gäng för en Halloween-fest eller som ett hemlagat trick-or-treat-godis. Missa inte alla andra Spooky Halloween Candy Recept i denna samling!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Placera den gröna godisbeläggningen i en mikrovågssäker skål och mikrovågsugn den i 30 sekunders mellanrum tills det smälts och släts.

2. Doppa på spetsen av en träspett eller lollipop i den smälta beläggningen och skjut in den i marshmallow tills den är mer än halvvägs inmatad. Beläggningen hjälper till att hålla pinnen från att dra ut ur marshmallow. Upprepa tills alla marshmallows är skewered på pinnar.

Kyl marshmallowsna kort för att sätta beläggningen runt pinnen.

3. När du har satt, ta en marshmallow och doppa den helt i den smälta gröna beläggningen. Om det hjälper kan du använda en sked för att hälla smält beläggning över toppen av marshmallow. Knacka staven kraftigt mot skålens sida så att överskottsbeläggningen droppar tillbaka i skålen. Om du har ett Styrofoam-block, sätt in staven i blocket så att din marshmallow pop kan torka upprätt. Annars sätt det på ett foliebelagt bakplåt. Upprepa tills alla dina marshmallows är täckta med grön beläggning. Kyl dem så beläggningen sätter helt, i ca 10 minuter.

4. Smäll den bruna eller svarta godisbeläggningen i mikrovågsugnen medan poparna kyler.

5. Doppa upp toppen av en marshmallow i den mörka beläggningen. Sätt tillbaka det i Styrofoam-blocket eller på det täckta bakplåset för att ställa in.

6. När alla topparna har doppats, häll den kvarvarande smält mörka beläggningen i en papperskegel eller en plastpåse med ett litet hålskår i hörnet. Pipe Frankenstein funktioner på varje pop: en panna ärr, ögon, mun och nackbultar på sidan.

7. När alla beläggningar har satt, är dina Frankenstein Pops redo att njutas! De kan förvaras i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till två veckor.

Klicka här för att se alla Halloween godisrecept!

Klicka här för att se alla spooky godisrecept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 36
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 9 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)