Enkel BBQ Pork Pho Recept Med Star Anise

Pho är en nudelsoppa med ursprung i Vietnam. Den har alla de stora sakerna i livet; buljong, risnudlar, kött, grönsaker, kryddor och örter. Men inte alla Pho skapas på samma sätt. Pho kan tillverkas med olika typer av lager (kyckling, nötkött, etc) samt innehålla olika proteiner som kyckling, nötkött, fläsk eller tofu. Oavsett var du går eller hur du gör det, Pho är skyldig att lämna din mage full och dina smaklökar nöjda.

Tillfredsställelsen kommer främst från stjärnanisen som finns subtilt i buljongen. Det ger dig den otroliga överraskningen av "Woah! Vad är det här?" Star Anise är ett kryddor som är inhemskt i Vietnam. Naturligtvis fann den sig in i denna härliga soppa. Star Anise finns också i hela indonesiska köket.

Enkel BBQ Pork Pho är inte en soppa för de sjuka dagarna, det här är tänkt att vara savored.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en mellanskockpanna, börja med att blanda stjärnanis, kanel, vitpeppar, buljong, vatten och fisksås. Sätt på medelhög värme och koka.
  2. När buljongblandningen kokar, ta bort från värme och lock. Låt det simma i ca 15 minuter.
  3. Under tiden koka 4 koppar vatten i en separat kastrull. Placera risnudlar i en blandningsskål. När vattnet kokar, häll över risnudlarna och locket. Låt varmvattenet laga nudlarna något.
  1. Efter att buljongen har suttit i ca 15 minuter, ta bort kanelstaven och stjärnanisen.
  2. Separera nudlarna lika i serveringskålar. Häll buljongen över nudlarna och lägg i så mycket tunt skivat grillat fläsk som du vill. Slutligen garnera med tunt skivad lök, scallion, färsk basilika och jalapeno ringar.

LAGRING: Förvara köttet och nudlarna separat i lufttäta behållare i kylskåp upp till en vecka. Buljongen kan bli stark när den sitter. För uppvärmning, sätta buljongen i koka och koka nudlar som tidigare. Du kan också lägga till mer vatten till buljongen om det börjar smaka för starkt.