En översyn av Weber Spirit SP-310 Gas Grill

Premium Weber Spirit SP-310 är en gasgrill som erbjuder en vacker kåpa och dörr i rostfritt stål tillsammans med rostfritt stålstativ. Medan denna estetik ser ut som ny och först, erbjuder den inte någon riktig förbättring av grillen för matlagning. Ånggrillen är emellertid solidt byggd och har ett lägre pris jämfört med andra gasgrilllinjer från Weber på grund av dess rostfria stål av lägre kvalitet.

De som letar efter en gasgrill som erbjuder en grundläggande 3-brännargrill, med standard Weber-egenskaper som en propånmätare, kommer att njuta av denna modell. Plus, denna Weber gasgrill ger Weber garantier och stöd om du stöter på några problem. De enda nackdelarna med denna grill är att den har lägre kvaliteter av rostfritt stål under hela konstruktionen, och för priset är det mer på den enkla sidan. Denna grill kan köpas direkt från Amazon.

En Weber Spirit SP-310 Gas Grill Review

Detta är den bästa versionen av Weber Spirit Grill-serien som erbjuds. Spirit grillar designades av Weber för att vara ett billigare alternativ till Genesis Grills. För att uppnå detta mål gjorde Weber andningsgrillarna mindre och producerade dem i Kina. Medan Andelsgrillarna har många av funktionerna i Genesis-versionerna, är de en mycket förenklad grill. Vad som gör denna modellpremie är dess rostfria stavkokare, som anses vara en riktig behandling för många matlagningsentusiaster.

Beroende på kockens preferens, kan det här inte ses som en stor förbättring jämfört med de vanliga porslinbelagda gjutjärnslisterna som finns i andra modeller.

Denna grundläggande gasgrill har tre brännare som producerar 32 000 BTU under 424 kvadrattum. Lyckligtvis tillåter Weber effektiv design att grillen värms upp snabbt och når höga temperaturer, även om effekten verkar vara lite låg.

Ytterligare funktioner i denna grill är alla belagda i rostfritt stål, vilket är en stor sak eftersom många av de andra grillen som finns i Spirit-linjen har svarta emaljerade kroppar.

Inköp av Weber Spirit SP-310

Rostfritt stål är vackert att titta på det, även om det är en lägre klass. Dock kan du ha problem med Weber Spirit Grills prissättning, beroende på dina önskemål. Du kan till exempel få Spirit E-320 till samma pris, vilket ger dig allt som denna grill har (minus det rostfria) plus en 12 000 BTU-sidbrännare. Om du vill ha en Weber och inte har råd med Genesis, rekommenderas att du inte köper denna grill. Titta istället på gasgrillen Spirit E-320 eller E-310 (som inte har en sidbrännare).

Ta en titt på vad denna Weber Spirit-modell erbjuder för att styra ditt beslut: