Se varför de flesta grillare ska få den bruna kungen Monarch 340 Gas Grill

Onward Manufacturing är en av världens största grillproducenter, och deras Broil King-linje representerar några av de bästa grillen till priset på marknaden. Du kan laga allt från pizza till speciella semesterrätter med denna enkla gasgrill. Även om monarkserien är mot den nedre delen av linjen är det fortfarande en bra grill. Först är storleken perfekt för medelgrillaren, så att de kan laga flera föremål på en gång.

För det andra är värmen jämn och stark, lugnande kockar att maten kommer att tillagas jämnt hela tiden. Slutligen är konstruktionen av denna gasgrill utmärkt. Faktum är att den här modellen konkurrerar med liknande storlekar från Weber-varumärket.

En Broil King Monarch 340 Review

Att vara en grundläggande gasgrill med solid konstruktion är Broil King Monarch ett utmärkt val i ett anständigt prisklass. Jämför den här modellen med Broil King Signet 20 om du kan gå utan sidobrännaren. Broil King Monarch har ett kraftigt gjutjärnslak och rostfritt stål förångningsbarriär som är byggt för att hålla. Vi skulle inte bli förvånad om den hållbara konstruktionen och den högkvalitativa dubbelbrännaren av rostfritt stål gör att du grillar i många år framöver. Vid 30 000 BTU har denna gasgrill tillräckligt med kraft för sin 350 kvadratcentimeter av det primära matlagningsområdet. Medan kraften är bara lite lägre än några andra modeller, utgör de tunga matlagningsgallerna den lägre BTU-utgången.

Dessutom är rostfritt stålbrännare med dubbla rör på denna grill unik och revolutionerande. Broil King är särskilt känd för sin Infinity-8 brännare som ger dig något annat tubulärt brännare: även gasflöde från fram till baksida. Processen innefattar ett inre rör som fördelar gas genom det yttre röret.

Sedan levererar det yttre röret ett sant och jämnt flöde av gas genom hela konstruktionen. Med en sådan fantastisk design, kommer grillare säkert att imponera på sina gäster.

För-och nackdelar

Med jämn uppvärmning och hållbar konstruktion har denna gasgrill många fördelar. I själva verket är den enda nackdelen att det finns en underpowered sidbrännare.

Om du letar efter en gasgrill som verkligen håller dig över tiden väljer du Broil King Monarch. Den är tillverkad av en gjuten aluminiumkropp med rostfria stålplattor och en pulverlackerad stålram som betyder styrka. Medan sidbrännaren kan vara låg strömförbrukning för användaren som vill använda den för stora krukor, kommer den att tillgodose behoven hos de flesta grillare. Du kan köpa denna gasgrill online direkt från Amazon och lära dig mer om specifika uppgifter nedan: