Weber Jumbo Joe Premium 22

En Prisvärd Weber

Poängen

Köp direkt

Denna Walmart-exklusiva Weber Charcoal Grill har en stor fördel: det är billigt. Denna modell är en mycket enkel grill och saknar skåldjupet i standard Weber-vattenkokare. Naturligtvis är det i denna storlek (22,5 tums matlagningsrist för 363 kvadratmeter matlagningsutrymme) och det låga priset praktiskt taget en stjäl för den person som vill ha en Weber men vill inte spendera mycket.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Köp direkt

Guide Review - Weber Jumbo Joe Premium 22

För 2014 introducerade Weber Jumbo Joe bärbar kolgrill . Byggd som deras populära bärbara linje av kolgrillar, hade den här utvidgade versionen en matriss med 18,5 tums diameter. År 2015 blev en ännu större Jumbo tillgänglig. Denna kolgrill med 22,5 tums diameter finns i en fullhöjdsmodell med den tunnare kroppen, men alla funktioner hos deras populära Original Kettle 22 . Den viktiga skillnaden är att den nedre halvan av denna grill inte har djupet på sina andra grillar.

Detta minskar utrymmet mellan kolerna och matlagningsgitteret något som begränsar luftflödesförmågan. Medan det inte finns någon verklig skillnad när det gäller direktgrillning, indirekt grillar och rök är mer begränsade.

Weber är känt för sina kolgrillar. Den dyraste versionen av Weber Kettle har samma matlagningsutrymme som den här gör.

Vad du får genom att spendera mer är inte lika mycket kvalitet som det är fler funktioner. Den ena som saknar detta är samma nivå av indirekt matlagning och rökning som de djupare kroppsmodellerna har. Om det är en viktig fråga måste du spendera extra pengar och få en större grill. Om du bara är intresserad av grundläggande grillning, kommer den här modellen att fungera bra.

Köp direkt