En ny sommarstil Patty Melt

Om du älskar patty smälter, då är denna smörgås för dig! Gjord med en smörburgerad patty, skarp cheddarost, kryddig pickles av Doux South, färsk tomat och en oemotståndlig burgarsås, kommer denna sommarstilta smältmassa att be dig om mer!

Vad du behöver

Hur man gör det

Beef Patty Assembly

 1. Forma biffens patty i en puck och salt och peppar utsidan.
 2. Smörja en gjutjärnspanna och vrid värmen till hög.
 3. Smörj burgeren på båda sidor tills den inre temperaturen når din önskade smak.
 4. Tillsätt 1 lax saltat smör till toppen av burgern och lägg åt sidan.

Burger Sauce Assembly

 1. Tillsätt alla ingredienser i en skål och rör om att kombinera. Avsätta.

Patty Melt Assembly

 1. Smör citronsås på båda skivorna surdjup.
 2. Top en av de såsade brödskivorna med två bitar av cheddar, lägg sedan till burgerpatty, biffstegt tomatskivorna och de kryddiga picklechipsna. Lägg de resterande två skivorna ost och toppa med den andra skivan av brödsåsidan neråt.
 3. Smör på utsidan av smörgås och lägg åt sidan.
 4. Om du använder en paninipress - vilket är det enklaste och snabbaste sättet - Vrid värmen till medelhögt och sätt in den smörgade smörgåsen. Låt det laga mat i några minuter tills all ost har smält och toppen och botten av Sandwichen är gyllenbrun.
 5. Om du använder en non-stick-pan - Placera den smörgade smörgåsen i pannan och vrid värmen till medium. Koka i några minuter på ena sidan tills brödet är gyllene och krispiga och det nedre lagret av ost har börjat mjukna och smälta. Vrid försiktigt smörgåsen och upprepa tills den andra sidan är lika guldbrun och osten har smält helt.
 6. När smörgåsen är färdiglagd, låt den vila en minut innan du serverar så osten kan koagulera och kommer inte att ota ut när du skär den.