Easy Vegan Recept

När det gäller det här receptet för vegetarisk jästpasta i Vegan är det lätt och det är snabbt, vegetariskt och veganskt och det är gott, men det är säkert inte fint. Det är inte helt makaroner och ost, men om du vill ha mac och ost, är det snabbt och enkelt veganskt sätt att tillgodose det begäret: en enkel pasta pasta i en vit sås eller en roux, gjord med sojamjölk, mjöl och olja och med mycket ostliknande smak från näringsjästen.

Lägg i lite vitlökspulver, lökpulver eller extra salt om du smakar det här näringsreceptet med jästpasta och tror att lite saknas fortfarande. Eller spruce upp det med några frysta ärtor, färsk broccoli, en handfull spenat eller hackade tomater. Om du inte är orolig för fett, lägg till om en matsked av vegansk margarin eller vegansk gräddeost för en tjockare och creamier sås.

Se även:

Vad du behöver

Hur man gör det

Koka först pastaen enligt förpackningsinstruktionerna. Förbered såsen medan din pasta lagar mat.

Värm oljan över låg värme och rör därefter in mjöl för att göra en pasta. Lägg långsamt i sojamjölken och värm, rör om ofta tills det är nästan tjockt, rör sedan in näringsjäst, senap, vitlök och salt.

Låt värme i bara en minut eller två, rör sedan om kokad pasta. Justera kryddor för att smaka och äta!

Se även: Fler vegetariska pasta recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 473
Totalt fett 8 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 905 mg
kolhydrater 85 g
Kostfiber 7 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)