Easy Spinat Dip Recept

Gilla spenatdoppet som du har när du är ute i avslappnade restauranger? Prova att göra en liknande snabb och enkel spenat hemma med hjälp av detta grundläggande recept. Du behöver inte vara en restaurangkock för att blanda upp en snabb spenatdoppa hemma, lovar jag!

Du kan skapa detta snabba och lätta vegetariska spenatdopp med bara fyra mycket enkla ingredienser, och på mindre än fem minuter. Även om det är bäst att låta detta spenatdoppa sitta i kylskåpet innan det serveras. Ett snabbt och enkelt spenatdopprecept är perfekt för en vegetarisk aptitretare när serveras med kakor eller grönsaker. De flesta löksoppa-paket som du hittar i mataffären är inte glutenfria, så det här receptet är inte glutenfritt, även om alla andra ingredienser, inklusive frusen spenat, gräddfil och majonnäs är.

Du kanske också vill försöka göra denna enkla spenat dip recept vegan .

Föreslår ett ostlikt spenatdopp? En vegansk spenat dip eller en kronärtskocka spenat dip? Rulla ner för mer läckra och lätta hemlagade vegetariska spenatdipvariationer och recept att prova. Njut av!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda alla ingredienser noggrant.
  2. Chill i minst en timme innan servering för att tillåta smaker att blanda. Det är allt!
  3. Om du föredrar ett varmt spenatdopp, värm upp ingredienserna i en långsam spis och servera dopp när du är redo. En annan tjänstgöring är naturligtvis en utbränd brödskål.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 166
Totalt fett 16 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 23 mg
Natrium 122 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)