Den Ultimate Double Crust Grill Pizza

Inte bara är det här ett bra sätt att använda kvarvarande grill, men denna pizza är helt enkelt dekadent. Skorpan är fylld med kött och sedan toppad med vad mer? Kött. En perfekt godis för köttälskare.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F / 175 grader C. Rulla ut en av degbollarna för att bilda en 14-tums pizzarunda. Överför till pizza sten och placera i ugnen. Baka i 5-6 minuter tills degen har fastnat lite.

2. Samtidigt rulla ut den andra degbollen. Ta bort skorpe från ugnen. Varm drak fläsk (gör det inte varmt) kombineras med 1/2 koppsåsås (du kan lägga till ytterligare 1/4 kopp om köttet är för torrt).

Placera på halvkokt pizza deg, var noga med att sprida jämnt. Tillsätt okokad rullade deg på toppen. Det blir större eftersom det delvis kokta degen kommer att krympa lite i ugnen. Tappa försiktigt degen under, pressa för att täta kanterna. Placera i ugn i 5-6 minuter.

3. Avlägsna från ugnen och kappskalet med 1 kopp grillsås. Lägg till hackad brisket, hackad korv, skivad lök och ost. Borsta olivolja på kanter och placera pizza tillbaka i ugnen i 20 minuter.

4. När du har kokat genom och skorpan tar en guldbrun färg, ta av från ugnen och låt sitta i några minuter. Skiv pizza och servera.