Crock Pot Sausage With Onion and Mustard Sauce

Dessa läckra korv gör en utmärkt måltid med ris eller nudlar och en vegetabilisk sida. Eller överväga att servera de skivade korvarna som en aptitretare. För aptitretare portioner, skär korven i mindre bitar och servera dem varma från långsam spis med tandpetare, servetter och små tallrikar för gäster.

För korven finns det många smaker att välja mellan. Andouille eller kielbasa är två populära rökt korv val. En kyckling- och äppelkorv, kalkonrökad korv eller chorizo är också bra alternativ. Välj din smak och kombinera den med resten av ingredienserna för en enkel men välsmakande maträtt.

Lägg bitar av röd eller grön paprika till maträtten för mer färg och extra smak. Små frysta pärllök är ett bra alternativ till bitarna av sötlök eller gör skålen med flera småskalade cipollini eller kokande lök. För extra värme lägg till lite cayennepeppar eller asiatisk chili pasta-sambal-till smak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär korvarna i 1-tums till 2-tums rundor.
  2. Skala löken och skiv den tunt. Sprid den skivade löken i botten av en långsam spis och lägg sedan på den med skivad korv.
  3. I en liten skål, kombinera senap, ättika, brunt socker och honung; häll blandningen över korven.
  4. Täck och koka på lågt i 4 till 6 timmar, eller högt i 2 1/2 till 3 timmar.
  5. Servera korv med ris eller nudlar och en sidokostnad.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 380
Totalt fett 25 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 66 mg
Natrium 912 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 1 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)