Brownie Recept för en eller två personer

Brownies är läckra, men de kommer med ett problem: det är svårt att sluta äta dem. Oavsett om du är en choklad fanatiker, finns det något oemotståndligt om en panna full av brownies. Låt oss fixa det problemet och sänka den vanliga satsen brownies för att göra tillräckligt för en eller två personer.

Allt du älskar om brownies finns i detta enkla recept. De är läckra, fyllda med choklad, skarpa på kanterna och mjuka på insidan. Det är den perfekta behandla för de tiderna när chokladbehov träffar men du kan inte begå en vecka fylld med brownies.

Detta recept använder en 6x6-tums bakpanna. Om du inte har en, fungerar en 4x8-tums brödkanna eller nästan alla små bakarätter.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Smörj och mjöl en 6x6-tums bakfat eller panna (eller en 4x8-tums bakpanna).
  3. Blanda i socker, kakaopulver, mjöl, salt och bakpulver i en mediumblandningsskål.
  4. Smält smöret i en liten kastrull över låg värme, kyla och visp sedan i ägg och vanilj.
  5. Rör vätskeblandningen i torrblandningen.
  6. Skrapa in i din beredda bakrätt.
  7. Baka i 25 minuter.
  8. Låt svalna på en bagerack.

När är dina Brownies gjort?

Nyckeln till en stor brownie är att uppnå en balans mellan fudgliknande och kakliknande texturer. Några recept tenderar att vara naturligt fudgy och andra är mer som en tårta. Den här är rätt i mitten men du kan justera baktiden för att få din idealiska brunie.

I allmänhet vill du att mitten ska vara lite fuktig men kanterna inte vara för torra. Sätt in en tandpetare i mitten av browniesna.

Tips för att skära dina Brownies

Det kan vara svårt att motstå att skära in i en ny panna av brownies så snart de kommer ut ur ugnen. Gör ditt bästa för att hålla ut tills de har svalnat.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 237
Totalt fett 11 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 128 mg
Natrium 272 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)