Beet Hummus Recept

Jag är inte ett stort fan av betor , men min fru är som hon är östeuropeisk. Hon växte upp på dem och bra, jag inte och jag tror att de är lite av en förvärvad smak. När jag hörde om kockens omrörning av biter av bet hummus, blev jag fascinerad. Jag försökte några recept, men de var antingen för söta eller för bittera. Det var svårt att hitta det glada mediet. Jag slog Fayed testköket och satte mina kulinariska färdigheter att använda. Jag skapade detta perfekt balanserade bete hummus recept som min fru och barn absolut älskar.

Jag hoppas att du gillar böns hummus. Det är inte bara hälsosamt, men det smakar bra!

Vad du behöver

Hur man gör det

Kokande betor

  1. Lägg färska, trimmade betor i en kastrull och täck med vatten. Tillsätt 2 matskedar vitt vinäger till vattnet. Detta förhindrar att betorna förlorar sin färg.
  2. Låt vattnet koka och låt bägaren simma i 30 minuter.
  3. Låt svalna och försiktigt ta bort skinn.

Beet Hummus Receptinstruktioner

  1. I en matberedare, kombinera alla ingredienser. Börja med 1 matsked olivolja och om konsistensen är för tjock kan du lägga till mer.
  1. Efter att ha tillsatt alla ingredienser, blanda i matberedare till en jämn konsistens. Var noga med att skrapa sidan av matbehandlarskålen för att säkerställa att inga ingredienser lämnas kvar. Detta kan vara vanligt med kryddor, som kummin, och även salt.
  2. När du har nått önskad konsistens kan du servera omedelbart eller placera i kylskåpet för kylt hummus. Servera med pitabrombiner, pitabrödrianglar, kakor eller gurka.
  3. Förvara kvarvarande hummus i kylskåp i 3 till 5 dagar i en lufttät behållare. Du kommer att märka att hummusens färg blir djupare och mörkare när varje dag passerar.

När ska du betjäna biet hummus

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 30
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 13 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)