Banan Nut Muffins Recept

Vilket bättre sätt att börja din dag än med en av dessa dessa fuktiga, smakfulla bananmutsmuffins? Gjord med hackade pekannötter eller valnötter, de är perfekta till frukost, ett snabbt mellanmål eller när som helst du vill ha en söt behandling. De är enkla att göra och en rolig matlagning att göra med små och frysa bra.

Mer Tasty Muffin Recept

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 ° F. Fett och mjöl 12 muffinkoppar eller linje med pappersmuffinfodrar.
  2. Creme smör och socker med en elektrisk handhållen mixer tills ljus och fluffig. Slå i ägg, en i taget, slå efter varje tillägg. Tillsätt bananer och vanilj och slå tills det är smidigt.
  3. Blanda mjöl, salt, bakpulver och bakpulver.
  4. Rör mjölblandningen i smörblandning, alternerande med surmjölk eller kärnmjölk. Rör om tills de torra ingredienserna är fuktiga. rör försiktigt in de hackade pekannötterna eller valnötterna.
  1. Sked smeten i de beredda muffinkopparna eller fodrarna, fyll på runt tjuv-tredjedelar. Baka i ca 15 till 18 minuter, eller tills toppar är lättbruna.
  2. Kyl muffinsna i pannan på ett stativ i några minuter; vrid dem ut på stället för att svalna längre.
  3. Serveras varmt eller vid rumstemperatur.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 173
Totalt fett 10 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 65 mg
Natrium 175 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)