Bakade Grilla Burgers

Jag gör och serverar bara välskötta hamburgare av livsmedelssäkerhetsskäl. Patogena bakterier är alldeles för vanliga i köttfärs. Men de kan vara torra, så använd en panad eller slipa ditt eget kött efter att ha behandlat det. Eller gör detta läckra recept som bakar burgarna i en kryddsås så att den blir fuktig och öm.

Allt du behöver med detta recept är några delade och rostade hamburgarebullar, men du kan säkert lägga sallad, skivade tomater, avokado eller någon av dina favoritgrassocker.

Servera dessa hamburgare med lite vaffelfries het från ugnen, en fruktsallad med säsongsbetonade picks från mataffären, och massor av läsk, vatten och öl. Detta är ett bra recept att göra på en regnig dag när du inte känner för att laga ute på grillen.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 375 grader F.

I en stor skål, kombinera brödsmulorna och grädden; Blanda väl och låt stå i 5 minuter. Tillsätt salt, peppar och stekpannor och mixa bra. Lägg sedan till nötköttet och mixa med händerna, försiktigt tills det bara kombineras. Form biffblandningen i 6 patties.

I en 13 x 9 "-panna kombineras grillsåsen, ketchup, Dijon senap och Worcestershire sås och blanda väl.

Lägg hamburgerpattiesna och vrid försiktigt till att belägga dem med såsen.

Baka burgarna i 27 till 35 minuter eller tills köttet registrerar 165 grader F på en kötttermometer. Placera pattiesna och lite sås på varje delad hamburgerbulle och servera omedelbart.