Bacon-Wrapped Jalapeno Poppers

Dessa Bacon-Wrapped Jalapeno Poppers är alltid en stor hit på fester. De är söta, rökiga, kryddiga, ostliknande, krämiga och krispiga. De har verkligen fått allt. Detta recept är inspirerat av Pioneer Kvinnans BBQ Jalapeno Poppers från hennes "The Pioneer Woman Cooks" Cookbook (händer bara för att vara en bibel från mig).

Dessa poppers koka upp super snabbt och kan vara på din jul eller brunch bord på nolltid! Var bara försiktig när du avleder jalapenos! Var noga med att tvätta händerna innan du rör vid kroppsdelar! En monteringsledning fungerar bra när man sätter ihop dessa barn! Dessa kommer att gå fort, så se till att göra gott!

Se till att du får den bra bacon . Det är höjdpunkten i denna maträtt!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär jalapenos i hälften och använd en sked avlägsna revbenen och fröerna. Håll stammarna på för att hålla fast i påfyllningen (det ser också bra ut!). Använd handskar om det behövs eller tvätta händerna bra efter det här steget!
  2. Förvärm ugnen till 375 grader.
  3. Blanda gräddeost, cheddarost och scallions tills de är helt kombinerade. Det kombinerar det enklaste om du är säker på att mjukna gräddeosten först!
  4. Skär baconremsor i halva. Om din jalapenos är speciellt stora, använd bara en full bit bacon.
  1. Fyll i jalapeños med en stor scoop av gräddeostblandningen. Cremeost fyllningen bör stiga lite över kanterna av den ihåliga jalapeno men inte för högt, eller det kommer bara att spillas överallt när det lagar mat.
  2. Vik jalapeñosna med en remsa bacon. Var försiktig att varpa försiktigt som bacon kommer att krympa lite när det lagar mat. Säkra bacon på jalapeno med en tandpetare och placera den på en kylhylla ovanpå ett bakplåt.
  3. Vispa ihop aprikos sylt med grillsåsen i en liten skål. Du kan behöva mer av båda beroende på hur mycket du sprider på varje jalapeno!
  4. Sprid ett tunt lager av såsen över toppen av varje jalapeño-poppare med en sked eller bakverk. Upprepa med återstående jalapenohalvor.
  5. Baka i ugnen i 20-25 minuter.
  6. Njut av dessa små buntar av godhet genast!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 288
Totalt fett 21 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 56 mg
Natrium 658 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 3 g
Protein 15 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)