Jordnötssmör, Guava + Simple Squares Organic Protein Wrap

Ett nyårs upplösning som passar behöver inte vara svårt - speciellt när du har ett gäng riktigt friska, läckra och lätta proteinförpackade recept att välja mellan. Denna stärkta wrap är fylld med läckra ekologiska ingredienser inklusive vår favorit Coconut Simple Squares bar, färsk banan, guava sylt, bi pollen, lokal honung, granola och salt jordnötssmör.

Visste du att "Bee pollen är maten hos den unga biet och det är ungefär 40% protein? Det anses vara en av naturens mest helt närande livsmedel. Den innehåller nästan alla näringsämnen som krävs av människor. Omkring hälften av dess protein ligger i form av fria aminosyror som är klara att användas direkt av kroppen. " (Mercola.com).

Och om du aldrig har haft en Simple Square-bar, är det dags att försöka! Förpackade med organiska cashewnötter, ekologiska mandlar, ekologisk honung, organisk osötad kokosnöt, organisk vanilj, havsalt ger dessa barer massor av kostfiber, protein, vitamin E och magnesium.

Denna söta och salta proteinkapsel är perfekt för frukost eller lunch och har massor av fantastiska hälsofördelar som gör att du känner dig full och nöjd.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att smaka organiskt jordnötssmör på en organisk helvete. Drizzle med ekologisk honung och lägg till de organiska bananskivorna, en hackad organisk Simple Squares-bar, organisk guava sylt, ekologisk bipollen och slutligen den organiska granola. Rulllappa innan du äter.
  2. Dessutom kan denna proteinkapsel göras upp till 8 timmar i förväg och kanske ännu längre om du har en tjock omslag och / eller inte har något emot om din granola blir fuktig.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2016
Totalt fett 155 g
Mättat fett 125 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 453 mg
kolhydrater 159 g
Kostfiber 46 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)