Atkins Bake Mix Clone Recept

Atkins var den första populära kosten för att ta med lågt kolhydrat tillvägagångssätt till viktminskningsindustrin. Sedan starten har många produkter från proteinstänger till allsidiga mjölblandningar kommit till snabbköpet. Oavsett om du är en lojal följare av Atkins-kosten eller bara letar efter att minska ditt totala kolhydratintag utan att offra dina favoritbakade varor, är den här låg-carb-bakblandningen en bra pantryklammer.

Du kan köpa Atkins-varumärket allroundbakblandning eller du kan göra din egen för en bråkdel av kostnaden. Prova den här enkla, hemlagade bakblandningen för alla dina lågkarbidbakande recept från hemlagat bröd till muffins och pannkakor till våfflor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sifta sojamjöl , sojaproteinisolat, natron, salt och Splenda tillsammans.
  2. Förvara i en lufttät behållare på en sval, mörk plats.
  3. Använd som du skulle den kommersiella Atkins Bake Mix.

Näringsdeklaration

Denna låg carb bake mix har 3 gram kolhydrat per 1/2 kopp serverar i motsats till i genomsnitt 47 gram kolhydrat i samma betjäning storlek av typiska vita mjöl. Förutom att vara låg i kolhydrater, är denna blandning hög i protein.

Receptkälla

Anpassad från LC Friends och återtryckt med tillstånd.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 73
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 915 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)