Apelsin-ört fläskkotletter

Vinägerna i marinaden tenderar fläskkoteletterna, medan de andra ingredienserna erbjuder och söt men smaklig smak för dessa grillade fläskkotletter.

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda sojasaus, ättika, apelsinjuice, salvia, salt, svartpeppar vitlök, lök, rosmarin och grillsås i mixskål. Placera kotletter i en stor återförslutbar plastpåse, häll i marinaden och täta. Placera i kylskåp i 6 till 8 timmar, eller över natten.

Förvärm grillen för hög värme. Ta bort fläskkoteletterna från påsen, reservera marinaden och sätt på en stor tallrik eller skärbräda. Häll marinade i en liten kastrull.

Koka upp innehållet, minska värmen till medelstora och låt sjuda i 4-5 minuter. Avlägsnas från värme och låt svalna.

Lätt olja förvärmd grill. Överför tårtor till grill och laga i 12-14 minuter, vrid ett par gånger. Pensla marinera över kotletter mot de sista 5-6 kakorna. När kotletter har nått en inre temperatur på 145 grader F och högre, ta bort från värme, låt vila i 5 minuter och servera med dina favoritsidor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 655
Totalt fett 25 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 171 mg
Natrium 2,199 mg
kolhydrater 46 g
Kostfiber 2 g
Protein 59 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)