Allt om Al Fresco kycklingkorv

Kan en hälsosam korv smaka bra?

För många år sedan, trots att jag inte hade stött på Al Fresco kycklingkorgen i min lokala mataffär, kom jag ihåg att läsa en artikel i New York Times- tidningen, om en ovanlig marknadsföringskampanj där folk agerade som agenter för Al Fresco och förde korven till vänner 4 juli cookouts. Detta bidrog till att öka försäljningen av Al Fresco kycklingkorv med så mycket som 100% på vissa områden. Lyckligtvis hade jag nyligen möjlighet att prova Al Fresco kycklingkorv för mig själv och blev positivt överraskad.

Mindre är mer

Bevis det, om du får veta att en produkt är hälsosam och låg i fett, säger 75% lägre fetthalt än en vanlig produkt - det kan få dig att tro att det skulle saknas på något sätt. Utan allt som fett, något måste ge, eller hur? Tja, det är verkligen inte fallet med Al Fresco alla naturliga kycklingkorv, som har ett fjärdedel av fett med vanliga fläsklänkar. Och med de flesta sorter som har bara några gram kolhydrater per portion endast två sorter som har 7g och 10g-Al Fresco kycklingkorv passar bra med låga carbdieter såväl som fetma dieter.

Dessutom har Al Fresco kycklingkorv inga konserveringsmedel, nitriter, nitrater eller konstgjorda ingredienser, vilket borde få mammorna att må bra om att mata dessa kycklingkorv till sina barn. Min glutenintoleranta make var glad att upptäcka dem eftersom många andra korv innehåller brödsmulor som fyllmedel. Men inte dessa.

Till frukost eller middag

Al Fresco har så många olika sorter av kycklingkorv, du kan äta dem nästan varje dag i två veckor och inte tröttna på dem.

Varje förpackning erbjuder läckra recept och serveringsförslag om du känner dig oinspirerad.

Frukost kyckling korv funktionen:

Välj mellan många middagssorter, några färska och några helt kokta.

Mina speciella favoriter är:

Andra middagssorter inkluderar Mango Chipotle, Tequila Lime med färsk Cilantro och Spicy Jalapeno med rostade paprika. Det finns också söt citron med Tarragon, Buffalo Style (som var underbart på en pizza som jag gjorde) och rostad vitlök med lök, plus några fler-säkert tillräckligt många som passar alla smaker.

Kan du sluta med bara en?

Smakarna är välbalanserade, och även om jag medger att det fanns några smakkombinationer som min man och jag inte brukar välja i en korv (som blåbär), blev vi positivt överraskad. Al Fresco kycklingkorv är saftiga och läckra, med en stor munkänsla.

Bara ett litet ord av försiktighet för dem som tittar på sitt feta intag. Så låg fetthalt som Al Fresco kycklingkorv reduceras, säg från 28 g fett till 6 g med många av middagskorgen - en serveringsstorlek är bara en länk, så gå inte överbord och äta för många av dem på en sitter, även om du kanske vill.