ABC Kök inspirerad Kabocha Squash och getostost Toast

Denna smörgås med öppen ansikte härstammar från ABC Kitchen i New York City. Den har säsongsbetonad kabocha squash blandad med kanel och lite honung, vilket förbättrar dess naturliga smaker. Att lägga på getost ger en extra pudding av tartness, medan den färska myntbalansen balanserar allt med sin örtartade godhet.

Och även om kabocha squash rekommenderas kan du prova detta recept med butternut squash och yams och det är lika gott.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att koka Kabocha-squashen med ättika tills det är al dente och en gaffel är lätt knuten genom; ca 15 till 20 minuter.
  2. Töm squashen, reservera en liten bit av vattnet och tillsätt salt, 2 tsk honung och ett streck kanel.
  3. Använd en handblandare, pulsa squash-blandningen tills en tjock pasta har utvecklats. Om din blandning är för tjock och inte kommer att blanda, tillsätt lite till en liten del av squashvattnet tillbaka i blandningen och var noga med att krydda hela saken med salt och peppar.
  1. Skåda sedan ditt bröd och smör på några getostar. Om getosten du har kommer bara att smula, det är okej. var noga med att jämnt fördela den över hela smörgåsen. Kom ihåg, vi vill att varje bit ska vara perfekt!
  2. Smörj nu på kabocha-blandningen och toppa med en munstycke resterande honung.
  3. Slutligen lägg till mint och några sprickor av färsk peppar och flingor av havssalt.
  4. Skiv i hälften och servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 585
Totalt fett 24 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 53 mg
Natrium 2,122 mg
kolhydrater 70 g
Kostfiber 6 g
Protein 26 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)