Baconjuice, Brysselkål, Ricotta, Parmesan Grillad Ostrecept

Det finns inget som baconstopp. Låt oss vara verkliga det här är den ätbara formen av spricka. Det är sött och salt godhet kommer från att långsamt göra bacon och sedan laga det med brunt socker, karamelliserade lök och rödvinäger tills en tjock och tjock sylt utvecklas. Lägg till lite färsk ricotta, nutty parmesan och krispiga brusselspiror och du har en seriös smörgås på händerna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att göra baconstoppet. I en medelstor sautepanna, laga baconet över medelvärme tills fettet har släckt och baconet är skarpt.
  2. Ta bort kokad bacon medan du lämnar baconfett i pannan. Tillsätt lök och sauti tills karamelliseras.
  3. Lägg till hackad krispig bacon tillbaka till lökarna och rör om brunt socker. Tillsätt vinäger, chili pulver, cayenne peppar, kaffe och salt och peppar och laga på låg i ca 45 minuter tills en tjock sylt bildas. Ta bort från värme och lägg åt sidan.
  1. Sear brussels sprouts. Tillsätt baconfett till en hetpanna och lägg till halverade, avstammade brusselspiror. Täck och låt groddarna sitta på utsidan. Efter några minuter, när de är bruna på utsidan, och blir mjuka i mitten, ge dem en rörelse och låt den avrundade sidan få lite av den brunande åtgärden. Ta bort från värme och lägg åt sidan.
  2. Montera smörgås. Lägg till halva ricotta på ena sidan av brödet och topp med bacon sylt, brusselspirar och ricotta. Tillsätt resten av ricotta till den andra skivan bröd och stäng smörgåsen. Smör det yttre och lägg åt sidan.
  3. I en medelstor stekpanna, lägg till smörgåssmörgås och låt koka i några minuter tills det är guldbrunt på utsidan och alla varma och snygga i mitten. Ta bort från värme och låt sitta en minut innan du serverar.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4821
Totalt fett 386 g
Mättat fett 184 g
Omättat fett 141 g
Kolesterol 1,053 mg
Natrium 8 971 mg
kolhydrater 138 g
Kostfiber 6 g
Protein 197 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)