Vegan Buckeye Candy

Att vara vegan betyder inte att du måste missa alla dina barndomsfavoriter. Med stora nya ingrediensbyten och snygga tricks kan du " veganera " nästan vad som helst. Så kasta inte ut hela din familjs icke-veganska recept - uppgradera dem!

Med detta recept kan du njuta av en vegansk version av Buckeye-godis, som är populärt i delstaten Ohio där buckeye-träd blomstrar. Dessa veganer buckeye godis smakar precis som de borde: oerhört rika och läckra.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda jordnötssmör och mjukad margarin tills blandningen är super slät. Om din margarin inte är mjuk, var god och piska dessa två ingredienser tillsammans med en mixer tills inga margarin klumpar kvarstår.
  2. Rör om vaniljextrakt och havssalt.
  3. Använd en elektrisk mixer, sätt långsamt in konditorens socker tills det är lite smula form. Blandningen bör gå från mycket krämig för att se ut som pulveriserad, torrkakadeg: mycket, mycket smuligt.
  1. Ta en nypa eller två av degen, och använd dina händer och bilda den i 1 tums bollar. Om de förefaller ojämna, fortsätt arbeta dem i dina händer tills de är smidiga och sfäriska.
  2. Placera varje boll på ett kakan och sätt in en tandpetare i mitten. Försiktigt klappa runt tandpetaren för att försegla den i jordnötssmörbollen.
  3. Kyl i frysen i ca 40 minuter, eller tills det är mycket fast. Detta förhindrar att tandpetare glider ut medan de doppas.
  4. Använd en dubbelpanna eller mikrovågsugn, smälta din choklad tills den är super slät.
  5. Ta bort jordnötssmörbollar från frysen och vrid försiktigt varje boll i choklad, var försiktig så att inte tandpetern glider ut.
  6. Placera på vaxpapper och repetera tills alla är täckta.
  7. Låt buckeye godis stå vid rumstemperatur tills chokladet har fastnat. Ta bort tandpetare och försegla över det lilla hålet i mitten.

Dessa är särskilt läckra när de serveras tillsammans med ett kallt glas mandelmjölk.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 239
Totalt fett 13 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 129 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)