Synergy Organic Raw Gingerberry Kombucha

Besök deras hemsida

Synergy Gingerberry Kombucha har, liksom många av kombucha-teerna från Synergy Drinks, en djärv, tårta, vinegary kombucha-smak som är utmärkt för vissa hardcore kombucha-drinkare, men inte idealisk för att säga sodavatten.

Färg, arom och smak

Gingerberry Kombucha har en tilltalande färg som liknar blåbärsjuice. Om aromen och smaken matchade den härliga färgen, kan det vara en drink även barnen kan älska.

Dock...

Gingerberrys arom är klassisk kombucha tartness spikad med en ginger spark och en touch av blåbär sötma. Likaså är smaken och ingredienslistan tunga på ingefära. * Gingerberry Kombucha är en bra pick för personer med sinusproblem. Denna speciella kombuka-teens ättika-liknande smak är också stark, vilket gör att blåbärsanvisningarna blir bleka i bakgrunden.

* Den starka ingefära noten kan göra Synergys Gingerberry ett bra val för personer med sinus eller matsmältningsproblem. Då kan en stark (och mer utsökt) ingefära te göra tricket en bättre, speciellt om det förbrukas varmt för sinusproblem.

Eftersmak och fysiska effekter

Gingerberry Gingerberry bleknar snabbt. Tart vinäger noten och den söta smaken av mogna blåbär linger, liksom en slags funky, tropisk frukt not. Det som varar längst är dock de fysiska effekterna av kombucha. Liksom andra råa kombuchas sägs Gingerberry ha en ovanlig inverkan på kroppen.

Medan jag inte kan garantera några medicinska förmåner (och jag tvivlar personligen på ett antal av de vilda hälsopåståenden som cirkulerar om det, för mer information om det ämnet, se " Kombucha: Immortal Health Elixir eller HOmemade Poison? "), Kan jag säga att det hade en föryngrande, uppfriskande mental och fysisk inverkan på mig.

Övergripande yttrande

När det gäller smak är detta inte Synergys bästa kombucha. Med detta sagt är det inte lika starkt eller som "det här måste-vara-riktigt bra för dig" i smak som vissa kombuchas där ute. Om du vill dricka kombucha och det här är ett av dina få alternativ, prova det. Men om du gillar att verkligen njuta av vad du dricker, försök en annan kombucha istället.

Det betyder inte nödvändigtvis att du behöver gå för en pastöriserad kombucha. Om du vill ha något rå och gott, skulle jag rekommendera GT: s Organic Raw Botanic nr. 3 Kombucha och GT Organic Raw Botanic No. 9 Kombucha (båda är också raka kombucha-te från Synergy) över Synergy Gingerberry Kombucha anyday. De flesta butiker som bär Gingerberry kommer sannolikt att bära en eller båda dessa andra smaker.

Besök deras hemsida