Sweet Heart Cherry Pie Pops

Vad är bättre än en utsökt bit av körsbärs paj? En liten körsbärs paj på en bärbar pinne!

Dessa små pajer är en förtjusande och kreativ gåva för din älskling den här Alla hjärtans dag. De är super enkla att sätta ihop och du kan individuellt pakka dem som present eller visa dem stående upprätt, för en valentins fest. Dessa är också idealiska för en bröllopsbrunch!

Du kan ersätta pajfyllningen med jordgubbe eller en annan berjortfyllning. Eller om du verkligen gillar att göra saker från början, kan du självklart göra din egen pajfyllning också! Om du är pressad för tiden, var god att köpa butikskaka. Den skär lätt och är alltid väldigt pålitlig!

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Pulsa tillsammans mjölet, förkortningen, smöret och saltet i en matprocessor tills småsmulor bildas. Du kan också göra det för hand med en konditorblandare.
 2. Blanda ättika med isvatten. Häll sedan långsamt vattenblandningen i matprocessorn medan du pulserar för att kombinera med degen. Sluta när degen bildar stora mjuka smulor.
 3. Ta bort degen från matberedaren och dela i hälften.
 4. Forma försiktigt degen i en boll. Placera på en bit plastplast och täcka. Placera sedan noga med din hand så det gör en kort disk.
 1. Upprepa med den andra halvan av degen. Det är väldigt viktigt att inte jobba degen, eftersom det blir svårt mycket enkelt.
 2. Kyl i kylskåpet i minst en timme. När du är klar kyla, förvärm ugnen till 375 F.
 3. Ta bort en degskiva från kylskåpet och placera den på en mjölad yta. Rulla i ett ark ca 1/8 tum tjockt.
 4. Skär ut 15 cirklar med en kexskärare eller ett glas.
 5. Placera cirklarna på ett pergamentfodrat bakplåt (du behöver två lakan), alternerande placera cirklarna på toppen och botten av bakplåten, vilket lämnar utrymme för varje lollipop. Tryck försiktigt på en lollipop i mitten av varje cirkel.
 6. Placera en till två körsbär och en liten bit sirap på mitten av varje cirkel som täcker klibbstickan.
 7. Smash varje körsbär försiktigt så att den ligger lite mer platt. Pensla äggvita runt ytterkanten av varje cirkel.
 8. Rulla ut den andra bollen av deg och skär ut 15 cirklar.
 9. Klipp ut hjärtan från mitten av varje cirkel med en liten kakeskärare. Om du inte har en, kan du också klippa slits istället.
 10. Placera hjärtkretsen över varje cirkelkrets på bakplåten. Krymp kanterna med en gaffelns ände. Upprepa tills alla skorporna är klara.
 11. Pensla toppen av varje pajpop med den äggvita blandningen.
 12. Stänk lite av det granulerade sockret över varje paj.
 13. Placera i ugnen och baka i 15 minuter tills det är lättbrunet.
 14. Låt svalna lite och servera!