Stovetop Apple Kielbasa

Korv gör en stor aptitretare för nästan vilken måltid som helst, men speciellt för en riklig måltid som serveras på en kall vinterdag. Kombinationen av anbud, saftig och smaklig korv med brunt socker, äppelmos, senap och vitlök är verkligen underbart. Du kan också servera detta recept som huvudrätt, kanske med vissa potatismos och surkål.

Du kan använda andra typer av korv om du vill. Ta en titt på min korv typ diagram och välj din favorit. Om du använder en korv som måste kokas innan du äter, laga den innan du börjar receptet. Sätt korven i en stor stekpanna och tillsätt ca 1/3 kopp vatten. Koka till en simmer. Låt vattnet förångas. Korven börjar brinna. Koka tills korven är 150 ° F (de kommer att laga mer i glasyren i detta recept.)

Servera detta recept med tandpetare eller tallrikar och små gafflar för en mer elegant presentation. För Crockpot-versionen, ta en titt på Crockpot Appley Kielbasa .

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Skär kielbasa i 2 "stycken med en mycket skarp kniv.

2. Kombinera korven med brunt socker, äppelmos, senap och vitlök i en stor kastrull. Placera grytan över medelvärme och sätt blandningen till en simmer.

3. Minska värmen till låg och smaka korven i såsen, omrör ofta, tills korven når en inre temperatur på 165 ° F, som testas med en kötttermometer.

Korven bör vara glaserad vid denna tidpunkt. Hela processen ska ta ca 10-14 minuter.

4. Om du gillar det varmt, lägg till några tärningar av jalapeno paprika eller några krossade röda paprikaflingor eller cayennepeppar till detta recept.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 240
Totalt fett 14 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 38 mg
Natrium 509 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 1 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)