S'mores Fudge

S'mores smaksättningskomponenter-choklad, grahamkakor och marshmallows-låna sig till en mängd olika godis. I S'mores Fudge kombineras dessa tre smaker i små chokladkorgar som har en behaglig grahamsmak och crunch, tillsammans med en antydan av snobbig marshmallow.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x9-pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray. Grovhacka grahamkakarna i små bitar och lägg åt sidan för nu.

2. I en stor mikrovågssäker skål, kombinera chokladchips, kondenserad mjölk och smör. Mikrovågsugn i en minut, rör sedan om. Om chipsen och smöret inte är helt smälta, mikrovågsugn i 30-sekunders inkrement, omrör efter varje 30 sekund.

3. Rör om att chokladet smälter, tillsätt sedan vanilj och salt. Rör tills candy är jämn och väl blandad.

4. Lägg till 1 kopp miniatyr marshmallows och alla utom några skedar av de hackade Graham-krackarna. Rör marshmallows och crackers in i fudgen tills de är väl blandade.

5. Häll fudgen i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Strö de resterande marshmallowsna och krossade kakor på toppen av fudgen och tryck försiktigt ned för att hålla dem på toppen.

6. Placera fudgen i kylskåpet för att ställa in minst 2 timmar. En gång inställd, skär i 1-tums rutor och servera vid rumstemperatur. S'mores Fudge kan förvaras i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor. För bästa smak och konsistens, ta till rumstemperatur före servering.

Klicka här för att se alla Fudge Recept!

Klicka här för att se alla S'mores recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 322
Totalt fett 19 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 18 mg
Natrium 94 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 4 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)