Seafood Dip Med Krabba, Räkor, eller Hummer

Detta skaldjur dip gör en trevlig party dip med en mängd olika crackers eller bröd. Använd krabba eller hummer i detta dopp, eller använd en kombination.

Fransk bröd crostini gör en fantastisk dipper för denna extra speciella skaldjur dip. Se tipsen för snabbberedningsanvisningar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt mjölk, citronsaft, lök, salt, paprika och ett streck karrypulver i mixerbehållare. Lägg till några bitar av gräddeost; Bearbeta med låg hastighet tills den är jämn. Vänd till hög hastighet och blanda, tillsätt resterande ost lite åt gången.
  2. Använd en gummispatel för att hålla ingredienserna rörliga. När du är smidig, lägg till skaldjur och puls som önskat, beroende på hur smidig eller chunky du vill ha dopp.
  3. Överför dipet till en serveringsskål.
  1. Servera dipet med vegetabiliska dippers, crostini eller chips.

Enkel fransk bröd Crostini

Förvärm ugnen till 375 F. Skiv en baguette på diagonalen i 1/2-tums rundor och ordna dem på ett pergamentpapper eller foliefodrad bakplåt. Lägg ca 1/3 kopp olivolja i en kopp. Borsta olivolja på båda sidor av brödskivorna. Stänk skivorna lätt med salt och nybakad svartpeppar.

Baka i den förvärmda ugnen i ca 5 minuter. Vrid och baka i ytterligare 5 minuter, eller tills det är lättbrunet.

Stryk de varma skivorna med nyligen revet parmesanost om så önskas.

Du kanske också gillar

Clam Dip med gräddeost och majonnäs

Rökt Oyster Dip

Ost och korv Dip - Joyces bästa Dip någonsin

Enkelt räkor Dip recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 34
Totalt fett 3 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 9 mg
Natrium 62 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)