Rainbow Chocolate-Covered Cookies

Dessa Rainbow Chocolate-Covered Cookies är snabba, enkla och söta! Dunk en Oreo-eller någon annan rund kaka-i vit choklad, sedan dekorera toppen med mini M & Ms och vita sprinklar i form av en regnbåge och moln. Du kan till och med lägga till guldsprinklar eller en guld-Sixlet för att representera guldkruven i slutet av regnbågen!

Dessa kakor är perfekta för St Patrick's Day, eller någon fest. De är ganska robusta, så de gör stora ätbara favoriter också.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rikta ett bakplåt med vaxat papper eller pergamentpapper och lägg åt sidan för nu.
  2. Placera 16 oz vit godisbeläggning i en medium mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn i 30 sekunder, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning, tills beläggningen är smält och jämn.
  3. Doppa en kaka i beläggningen med gafflar eller doppverktyg tills den är helt täckt. Ta bort det från beläggningen och låt överskottet droppa tillbaka i skålen och placera det på en bakplåt kantad med pergament eller vaxat papper.
  1. Efter att du har doppat 4-5 kakor, pausa och dekorera toppar innan beläggningen på kakorna härdar. Ta 5 mini M & Ms i olika färger och ordna dem i en regnbågsform ovanpå varje kaka.
  2. Lägg till en nypa vitpärlsprinklar under regnbågens nedre kanter på varje kaka.
  3. Upprepa dippnings- och dekorationsprocessen tills alla kakor är färdiga. Kyl brickan kort för att ställa in choklad, i ca 15-20 minuter. När de är inställda kan kakorna serveras omedelbart. De håller också bra, så du kan lagra kakorna i en lufttät behållare vid kall rumstemperatur i upp till en månad.