Polska Pickled Beets - Buraczki Marynowane

När du har en stötfångare av betor, eller om du inte kan motstå att köpa en busk på böndernas marknad, "sätta upp dem" för att njutas året runt. Välj små, unga, fläckfria betor och kan dem hela eller skära större.

Här är fler betor recept .

Gör ca 8 pintburkar

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Om du inte hittar små rödbetor, skiv större betor så att de passar i dina burkar. Packa skalade bägare fast i rena, steriliserade pintburkar och lämna 1/2-tums huvudutrymme.
  2. Blanda kvarvarande ingredienser i en medelpanna och koka upp den. Dela mellan betor, hälla i burkar för att täcka helt men lämnar fortfarande 1/2-tums huvudutrymme.
  3. Skyddskruvar med nya, steriliserade lock och låsringar, åtstramning något. Process i varmtvattenbad vid 195 grader i 15 minuter, se till att krukor är täckta av minst 1 tum vatten. Använda tangar, ta bort burkar och lyssna på poppande ljud för att indikera en bra vakuumtätning. Om locket buler, har burken inte bearbetats korrekt och konsumerar innehållet samma dag eller kasseras. Kyl och lagra med eller utan ringarna i upp till 6 månader.
  1. Obs! Innan du försöker ett hem konserveringsprojekt , läs vad Ball canning-burkarna har att säga om det.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 8
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 120 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)