Pickling Mix Recept

Gör din egen picklingblandning för att betjäna grönsaker. Denna doftande kombination av torkade örter och kryddor ger en underbar smak till vilken hemlagad pickle som helst. Du kan göra snabba pickles med hjälp av detta recept också.

Varje hemlagad kryddblandning är en underbar semestergåva. Förpacka den i en fin burk med ingredienserna, datumet du gjorde det och hur du använder det.

Slå en del av denna blandning i en kvadratisk ostklaff och slipsen stängd med kökssträng. Du kan lägga till den i stewed frukter, använd den i ett grytbröd recept, eller lägg det till en marinade för en crudite tallrik eller bara för några enkla inlagda grönsaker. Det är också gott i alla snabbinspirerade recept . Använd det istället för kryddor och örter som krävdes i det receptet.

Denna blandning kommer att hålla vid rumstemperatur i ca 6 månader. Se till att du märker den innan du lagrar så att du vet vad den innehåller!

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera senapsfrön, dillfrö, korianderfrön, chiliflingor, malmbladblad, sellerifrön, vita pepparkorn och svarta pepparkorn i en liten skål och mixa bra. Du kan mala denna blandning, antingen med mortel och pestel eller genom att använda en matprocessor eller blender, om du vill. Hela kryddor kommer dock att hålla längre.

Förvara denna blandning i en lufttät behållare på en sval, torr plats. Placera önskad mängd kryddor i cheesecloth och använd i recept.

När receptet är klart, kassera cheesecloth-buntet.