Orange Mint Tea Recept

Detta enkla apelsinminttecept innehåller inget te. Dess namn kommer från det faktum att mynten är brant, som tebladen skulle vara för att göra denna uppfriskande dryck. Den kan tillverkas med honung istället för socker, om så önskas, och serveras bäst i kallt tillstånd. Dra nytta av färsk vårmynt för denna tillfredsställande törstlösare.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en middels gryta, ta 3 koppar vatten till koka. Lägg till mynt, lock, ta bort från värme och branta 15 minuter eller längre. Ta bort mynt. Tillsätt och rör om tills det är löst 1/3 kopp socker (eller honung). Detta koncentrat kan kylas och frysta för senare användning, om så önskas.
  2. Kombinera apelsin- och citronsaft i en 2-korts serveringskande. Lägg till mintkoncentrat och tillräckligt med vatten och is för att fylla kannen till toppen. Chill fullständigt och servera garnerad med fjäderkvistar och tunna skivor apelsiner eller citroner.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 120
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 21 mg
Natrium 17 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 0 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)